Over Ons

Wij zijn gepassioneerde creatievelingen die toegewijd zijn aan het leveren van op maat gemaakte digitale oplossingen. Ons team werkt samen met jou en om jouw merk tot leven te brengen en je online doelen te bereiken. Ontdek wie we zijn en wat ons drijft.

Onze missie en waarden

Bij ons draait alles om het creëren van op maat gemaakte digitale oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en doelen. Met passie streven wij ernaar om innovatieve en hoogwaardige diensten te leveren, waarbij we altijd de klant centraal stellen. Met een focus op samenwerking en creativiteit, zetten we ons in om betekenisvolle resultaten te behalen die een blijvende indruk achterlaten.

Hoe wij jou kunnen helpen?

Ben je nou benieuwd hoe wij van DERMI. jou kunnen helpen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Of je nou nieuw bent met je bedijrf in de online wereld, of al ervaren, voor ons geen punt! We kijken samen naar de mogelijkheden om verder te ontwikkelen en jouw bedrijf te laten groeien!

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”

– Steve Jobs

Onze Geschiedenis

Sinds onze oprichting in 2020 hebben we ons ingezet om bedrijven te helpen hun online potentieel te realiseren. Wat begon als een kleine operatie, is uitgegroeid tot een echt bureau dat zicht ontwikkeld heeft in het leveren van creativiteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Ontdek wat onze kwaliteiten zijn én wat wij voor jou kunnen betekenen door contact met ons op te nemen.